Vraag nu gratis offertes aan!

  
Type werkzaamheden*
Type aanvraag*
Contactpersoon: *
Titel:
E-mail: *
Telefoonnummer: *
Adres:
Postcode:
Plaats:
Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat:
Indicatie geplande datum opdracht: *
Gratis bespaartips:

Vergelijk tuinaanleg offertes

Vraag gratis offertes aan voor tuinaanleg!

Meer over hoveniers


Een tuin is als het ware een visitekaartje van je huis en/of bedrijf voor de liefhebber is het dan ook gewenst dat de tuin er tip top in orde uitziet. Een hovenier kan u helpen om een tuinontwerp te maken, een nieuwe tuin aan te leggen en uw tuin te onderhouden.

Tuinontwerp
Om ervoor te zorgen dat uw tuin precies word aangelegd zoals u dat graag ziet zult u uw wensen duidelijk moeten maken aan een hovenier. De hovenier zal naar aanleiding hiervan een tuinontwerp maken. Een tuinontwerp is een uitwerking van uw ideeën waarbij rekening wordt gehouden met de ruimte, beplanting en de manier waarop u uw tuin wilt benutten.

Beplanting
U kunt zelf de sfeer in uw tuin bepalen door de beplanting, u kunt bijvoorbeeld kiezen uit kunstgras/siergras of een boom/struiken. Het belangerijkste is echter dat u planten kiest die in verschillende jaargetijden bloeien dit zorgt ervoor dat uw tuin ieder seizoen een andere uitstraling heeft.

Tuinaanleg
Wanneer het ontwerp is goedgekeurd, keuzes zijn gemaakt wat betreft beplanting en de kosten uitvoerig besproken zijn is het tijd om de tuin aan te leggen. De tuin moet hiervoor helemaal schoon en leeg opgeleverd worden, u kunt met uw aannemer bespreken als u dit liever zelf doet.

Tuinonderhoud
Om uw tuin in uitstekende staat te houden moet u uw tuin onderhouden, dit kunt u zelf doen of (gedeeltelijk) aan een hovenier overlaten. Onderhoud omvat activiteiten zoals bijvoorbeeld:

  • Snoeien
  • Bemesten
  • Onkruid verwijderen
  • Gras maaien

Er bestaat zelfs de mogelijkheid om periodieke onderhoud te plannen samen met uw hovenier, zodat u er zelf geen omkijken meer naar heeft. Zoals u ziet kunt u met heel veel wensen bij een hovenier terecht om uw droomtuin te creëren. Vraag snel offertes aan!